I vår 2015 avslutas mitt senaste IT-konsultuppdrag. Därefter väntar jag och mitt företag "Mats E Löfström Consulting" på nya intressanta uppdrag från kunder som jag kanske ännu inte träffat.
Jag har arbetat sedan mitten på 1970-talet med IT, som entreprenör, anställd IT-arkitekt, ledare för mycket stora projekt, managementkonsult, analytiker, företagsledare och de senaste tio åren strategisk rådgivare och projektledare i ett stort multinationellt företag.
All den samlade erfarenheten erbjuder jag nu i form av till exempel strategisk rådgivning, coaching av ledare, mentorskap, och också speciella insatser som upphandlingsstöd och kvalitetssäkring av projekt.
Min uppfattning är att it-branschen borde ha kommit mycket längre än den gjort under min tid. Det gäller särskilt sättet som projekt planeras och levereras. Missnöjet är stort bland de som får ta del av nya eller ändrade it-lösningar. Jag har många, på erfarenhet grundade, tankar om
vi skall kunna använda digialisering för att ändra vårt samhälle till det bättre. Om det håller jag gärna företagsanpassade föreläsningar, leder debatter, eller utbildar chefer och personal.

Är du intresserad av ett kostnadsfritt första samtal om hur jag kan hjälpa dig och ditt företag hör av dig via fliken "Kontakt" eller maila mig direkt på mats.lofstrom@bizwiz.se. Jag kontaktar dig omgående.